Facebook Pixel
Leverandør af tyndplader og maskiner

Muototerä

Muototerä

Brochure • Film • Diverse > klik her

Muototerä

Muototerä har hovedsæde i Tampere i Finland og har næsten 40 års erfaring med at bruge og udvikle vandstråleopskæringsapplikationer. Fra begyndelsen har Muototerä selv brugt de samme maskiner i underleverandørafdelingen, hvor der i øjeblikket er 7 forskellige typer vandskæremaskiner i brug. Den lange erfaring med skæring hjælper til at servicere kunder med en bred viden om alle spørgsmål vedrørende vandskæring.

Muototerä konstruerer deres maskiner med en dobbelt Y-akset stålramme, dobbelte THK-lineære guides og kugleskruer. X-aksen består af en stiv aluminiumbar med dobbelt lineære styringer og kugleskrue. Begge akser er godt beskyttet mod vand og støv for at sikre lang levetid. For at sikre aksernes funktion i mange år har alle smøringssteder adgang til at gøre servicearbejde nemt for operatøren. Servomotorerne er udstyret med absolut kodning for at muliggøre høj nøjagtighedspositionering lige fra starten.

Designet af CNC-styringen er baseret på lang erfaring med skæring, hvilket resulterer i mange nyttige funktioner og gør den daglige drift nem og tillader ubemandet drift. Muototerä bruger software fra IGEMS og tilbyder en pålidelig højtrykspumpe fremstillet af verdens førende producent KMT. Samarbejdet med Muototerä har været etableret i mere end 25 år.

Kontakt os T: +45 8621 5055

Ib Lambert

Ib Lambert
Salg • Rådgivning
[email protected]

 

Muototerä

Flere visninger