Brochure • Film • Diverse > klik her

Svingbukker MAKU "konisk"

Her er 30 argumenter for at vælge en svingbukker - se film her >

Svingbukker MAKU "konisk"

Vi præsenterer nu en motoriseret bukkemaskine MAKU, som er tilgængelig i arbejdslængderne 2.520 mm. og 3.220 mm, og som tilbyder funktioner og plads til at arbejde som ingen anden på markedet.

Med maksimal præcision og stabilitet og endnu mere ekstra plads i siderne både i bredden og højden med Up and Down-bukning - alt dette gør denne maskine til en sikker investering i fremtiden. Skråtstillet og forkrøppet overvangeskinne samt en undervangeskinne, der ligeledes som standard er forkrøppet - dette giver exceptionelt meget bukkeplads.

Et hav af muligheder tilbydes indenfor tilbehør, og vi kan nævne dette:
En forsat bukkevangeskinne, som giver stor fleksibilitet ved skråt vendte Z-buk, som almindeligvis ikke er mulige. En centralt stilbar bombering, flere typer bagstop-fingre, 2 stk. bagstop-fingre placeret yderst i hver side for et bedre anslag ved smalle emnebuk, f.eks. endeluk på sålbænke, mulighed for sænkbart bagstop og kugler i bagstop-konsolbordet. Derudover kan der tilbydes manuelle stilbare bagstop-fingre til koniske buk, eller alternativt en fuldautomatisk ”konisk” bukkemaskine med 2 motorer til skråtstilling af bagstoppet via styringens software simpelt og ligetil.

MAKU er udviklet med en ekstremt stiv krop og et multidrev, der muliggør flere værktøjstyper og -højder, og som åbner op for unikke muligheder med maskinen.

Denne maskine henvender sig til den sofistikerede håndværkerforretning, og fordelene for virksomhederne er helt klare og baseret på erfaringerne fra de 70 år, hvor Schröder har været markedsførende inden for industrielle bukkemaskiner.

Drivkraften er designet af de robuste maskinkroppe samt den høje præcision, der forarbejdes med, og dette giver fornemmelsen af succes, når den anvendes i dagligdagen, foruden at sikre lang levetid.

Styringen er Schröders egen intelligente styring POS 2000 Professional med teknologi, der er udviklet til fremtiden.

#hashtag #svingbukker

 

Film om MAKU "konisk med bukning i 0,60 mm stål
Film:
Konisk bukning 
i 0,60 mm stål
Klik her >


Her er en oversigt over versioner af MAKU "konisk":

MAKU 2000×2,5
 Ydelse 2,50 mm • Længde 2.020 mm
 
MAKU 2500×2,0
 Ydelse 2,00 mm • Længde 2.520 mm
 
MAKU 3200×1,5
 Ydelse 1,50 mm • Længde 3.220 mm
 
Styringssoftware    
nano Touch

POS 2000 Professional

 

Herningsholm Erhvervsskole

Kontakt os T: +45 8621 5055

Peter Feldballe

Peter Feldballe
Salg • Rådgivning
[email protected]

Svingbukker MAKU "konisk"

Flere visninger