Coatingsystemer • Overflader

Coatingsystemer • Overflader

 

Alle ståltrapezplader er med galvanisering Z275 g/m².
Desuden kan pladerne leveres med 15 my interiørlakering i farven gråhvid RAL 9002 samt i polyester i nogle få udvalgte farver. 
Alle andre coatingsystemer afhænger af tykkelse og mængde.


Galvanisering Z275 g/m²
Alle selvbærende trapezplader fra Muncholm fremstilles af koldtvalset stål med en flydespænding på min. 320 N/mm². Varmtgalvaniseringen udgør 275 g/m² svarende til ca. 20 μ på hver side. Galvaniserede trapezplader anbefales kun til indvendig brug.

Alle plader med coatings forbehandles inden lakering. Som basismateriale anvendes enten kontinuerligt galvaniseret stål, MagiZinc®, Aluzink eller Zink-Aluminum (Galvalloy®). Afhængigt af den valgte pladetype varierer det forbehandlede lag mellem 100 og 275 g/m². Alle coatingsystemer bliver leveret i overensstemmelse med NEN-EN-standarderne 10143,10326 og 10327.

Interiørlakering (DU)
Lakering på basis af polyester med en lagtykkelse på 10-15 µ og leveres i farverne RAL 9002 og RAL 9010. Bagsiden påføres en lysere lakering på ca. 10 µ. På grund af lagtykkelsen vil der kunne forekomme nuanceforskelle. Denne form for lakering kan ikke anbefales til udendørs brug.

Polyester
Coating på basis af polyesterhardts med en lagtykkelse på 25 µ til anvendelse i ikke-aggressive omgivelser. Bagsiden påføres en lysere lakering på ca. 10 µ. Leveres i adskillige standardfarver.

PVDF
Coating på basis af polyvinylidenflourid 80/20, som er en af de bedste kvaliteter. PVDF er elastisk og bestandig mod opløsningsmidler, kemikalier og sollys. Bagsiden påføres en lysere lakering på ca. 10 µ. 
Leveres i adskillige standardfarver

Prisma
Prisma er lakeret stål med en coating på 65 μm eller 40 μm, og dette er den bedste kombination af æstetisk kvalitet, langsigtet ydeevne og holdbarhed. Prisma er udført med en revolutionerende 3-lags coating-teknologi, og udviser fremragende farvebevarelse og korrosionsbestandighed. Belægningens tykkelse og struktur gør Prisma meget velegnet til brug på facader og tage.

Plastisol HPS200
Coating på basis af polyvinylcloridhardts (PVC) og leveres i tykkelsen 200 μ med en scintilla-overflade. Coatings på basis af PVC er meget elastiske og yder god beskyttelse mod mekanisk beskadigelse uanset den ringe hårdhed. Bagsiden påføres en lysere lakering på ca. 10 μ.
Leveres i adskillige standardfarver.

Generelt: 
Ståltrapezpladerne kan leveres i specialfarver ved en mængde på min. 2000 m².