Muncholm • Blik


Blik • Teknik MUNCHOLM•Blik
Byg grønt - byg med blik!
Speira Nordic Copper fra Aurubis VMZINC
Novelis FALZONAL 0,80 mm lakeret aluminium RHEINZINK

 

Brochure "MUNCHOLM • Blik" Blikkenslagerafdelingen hos Muncholm har mange års erfaring og stor faglig kompetence indenfor branchen. Salgsteamet tilbyder jer en moderne samarbejdspartner med fingeren på pulsen.

Som den eneste i branchen tilbyder Muncholm stort set alt til denne faggruppe: Forskellige metaller, tilbehør til tag og facade samt maskiner og specialværktøj, og vi kan rådgive i brugen af alt dette, således at kunden kan finde den rigtige løsning til sit behov.
Brochure "Muncholm • Blik"
Læs mere >
 

 

"Vi har aldrig været bedre klædt på til at tage os af din opgave". 
Vort servicecenter er opdateret med nyt coilanlæg og hele vort setup er bygget op i en separat hal til dette formål. Med dette servicecenter kan vi betjene dig - og vi har aldrig kunnet gøre det bedre.

Vi agerer innovativt og arbejder for at udvikle og fastholde blikkenslagerfagets position på markedet. Dette kan vi gøre ved at inspirere vore kunder til at udvikle sig endnu mere og derved styrke det danske håndværk og den danske blikkenslagermester.
Eksklusiv mappe med farveprøver
Eksklusiv mappe med farveprøver i PVDF-kvalitet 
Læs mere >

 

Se film om uddannelsen som blikkenslager Klik her > Vi lægger stor vægt på kvalitet og tilbyder kun kvalitetsvarer til fornuftige priser. Alle vores produkter er gennemtestede og er under konstant kvalitetskontrol til glæde og gavn for vores kunder.

Når I handler med Muncholm, udviser I tillid til os, og vi bestræber os dagligt på at leve op til denne tillid. Vi er først tilfreds, når vores kunders forventninger er indfriet.


Kontakt os T: +45 8621 5055
           
Stine Hjorth Lejel Stine Hjorth Lejel
Intern sælger
[email protected]
Iben Jensen Iben Jensen
Intern sælger
[email protected]
Mathilde Sørensen Mathilde Sørensen
Intern sælger
[email protected]
           
René Knigge Jensen René Knigge Jensen
Salg • Rådgivning
[email protected]
Søren Klausen Søren Klausen
Salg • Rådgivning
[email protected]
Peter Feldballe Peter Feldballe
Salg • Rådgivning
[email protected]