Facebook Pixel
Leverandør af tyndplader og maskiner

MUNCHOLM • Blik


 

Blik • Teknik

 

FALZONAL 0,80 mm aluminium - læs mere > Nordic Copper fra Aurubis - læs mere > VMZINC - læs mere > RHEINZINK - læs mere >
       

 

Brochure "Blik • Teknik" Blikkenslagerafdelingen hos MUNCHOLM har mange års erfaring og stor faglig kompetence indenfor branchen. Salgsteamet tilbyder jer en moderne samarbejdspartner med fingeren på pulsen.

Som den eneste i branchen tilbyder MUNCHOLM stort set alt til denne faggruppe: Forskellige metaller, tilbehør til tag og facade samt maskiner og specialværktøj, og vi kan rådgive i brugen af alt dette, således at kunden kan finde den rigtige løsning til sit behov.
Brochure "MUNCHOLM • Blik"
Læs mere >
 

 

"Vi har aldrig været bedre klædt på til at tage os af din opgave". 
Vort servicecenter er opdateret med nyt coilanlæg og hele vort setup er bygget op i en separat hal til dette formål. Med dette servicecenter kan vi betjene dig - og vi har aldrig kunnet gøre det bedre.

Vi agerer innovativt og arbejder for at udvikle og fastholde blikkenslagerfagets position på markedet. Dette kan vi gøre ved at inspirere vore kunder til at udvikle sig endnu mere og derved styrke det danske håndværk og den danske blikkenslagermester.
Eksklusiv mappe med farveprøver

Eksklusiv mappe med farveprøver i PVDF-kvalitet 
Læs mere >

 

Vi lægger stor vægt på kvalitet og tilbyder kun kvalitetsvarer til fornuftige priser. Alle vores produkter er gennemtestede og er under konstant kvalitetskontrol til glæde og gavn for vores kunder.

Når I handler med MUNCHOLM, udviser I tillid til os, og vi bestræber os dagligt på at leve op til denne tillid. Vi er først tilfreds, når vores kunders forventninger er indfriet.
Se film om blikkenslageruddannelsen

 

Stine Hjorth Lejel Stine Hjorth Lejel
Intern sælger
shl@muncholm.dk
Iben Jensen Iben Jensen
Intern sælger
ij@muncholm.dk
Kontakt os 

T: +45 8621 5055
           
René Knigge Jensen René Knigge Jensen
Salg • Rådgivning
rkj@muncholm.dk
Søren Klausen Søren Klausen
Salg • Rådgivning
sk@muncholm.dk
Peter Feldballe Peter Feldballe
Salg • Rådgivning
pf@muncholm.dk