Facebook Pixel
Leverandør af tyndplader og maskiner

Schröder Group / Fasti

Schröder Group Kontakt os T: +45 8621 5055
Salgsteamet indenfor bukkemaskiner fra MUNCHOLM har relevante tekniske uddannelser, og vi har stor erfaring indenfor bukkemaskiner og vores respektive segmenter. I maskinafdelingen med bukkemaskiner hos MUNCHOLM er vi gode til at afdække kundens behov, analysere hvad der ønskes af bukkemaskiner og tilbyde lige præcis det, som udvikler vores kundes firma ind i fremtiden. 
Løsningerne leverer vi fra firmaer, som producerer bukkemaskiner af den højeste kvalitet, stabilitet, præcision og perfektion. Vi gør alt, hvad vi kan for at fuldføre en levering 100% - kundens forventninger til bukkemaskiner skal indfries.
Ib Lambert

Ib Lambert
Salg • Rådgivning
M: +45 4029 3717
ibl@muncholm.dk

Peter Feldballe

Peter Feldballe
Salg • Rådgivning
M: +45 5120 0755
pf@muncholm.dk

Kvaliteten har aldrig været bedre.

Hans Schröder stiftede Schröder Maschinenbau, og den første saks rullede ud af produktionen i 1949. Siden overtog Franz Schröder familiefirmaet og driver det i dag med resten af familien. I virksomheden lægges der stor vægt på kvalitet, innovation og at være det teknologiske frontspyd i udviklingen af nye metoder til at bukke og klippe bedst muligt. I 2005 overtog Schröder Maschinenbau virksomheden Fasti Werk, og selv om de 2 fabrikker i dag har hvert sit maskinprogram supplerer de hinanden perfekt. Schröder er kendt for sine teknologiske landvindinger, mens Fasti er kendt for sin utrolige holdbarhed. Dette samarbejde kan kun blive en stor succes for den fremtidige maskinudvikling og vil komme enhver kunde til gavn.