Aluminium • Facader


Aluminium • Facader ff2 - farvealuminium fra Novelis
wellTEC - eksklusive og kreative specialprofiler
Aluform - stabile og bæredygtige tag- og facadesystemer i aluminium


Eksklusiv mappe med farveprøver
 
Eksklusiv mappe med farveprøver i PVDF-kvalitet 
Læs mere >

Afdeling "Aluminium•Facader" på LinkedIn 
Følg "Aluminium • Facader"
på LinkedIn >
   
Brochure "Unikke farver i PVDF-kvalitet" Brochure "ff2 | ff3 | FALZONAL fra Novelis"
Brochure "Unikke farver i PVDF-kvalitet"
Læs mere >
Brochure "ff2 | ff3 | FALZONAL fra Novelis"
Læs mere >
 
Som leverandør af materialer til beklædning af facader følger vi med i udviklingen af nye interessante metaller. Der pågår en kontinuerlig innovation, som manifesterer sig i et konstant flow af nye overflader til plader, og dette er baseret på mange års erfaring i båndlakering, som er grundlag for den vedvarende høje kvalitet på vore produkter.

Blandt kunderne tæller velrenommerede og globalorienterede virksomheder. Med facadealuminium vil I kunne opleve en overflod af kreative, tekniske og økonomisk fornuftige udførelsesmuligheder til facadebeklædning. Men ikke blot dette: Med farvealuminium tilbyder vi løsninger til kundespecifikke krav - specielt til de kreative arkitektoniske udfordringer. 

Farver er en invitation til kreativitet, og hvad enten I skal renovere en eksisterende bygning eller projektere en ny, er en vigtig bestanddel i et kreativt facadedesign samspillet mellem farve, kontrast og form. Vore farvebånd tilbyder et stort spillerum med falsede løsninger omkring markiser, vinduer, garageporte og til interiørdesign og loftsopbygning. Dette gælder for forretnings- og salgsrum, kontorer og overdækkede spadseregange, i udstillingshaller, lufthavne, tankstationer eller svømmehaller. Lakeret aluminium er ideel til kreative facader og til at opfylde jeres individuelle idéer og behov. I vil opleve, at kunne vælge mellem et stort spektrum af almindelige farver, metallic- eller specialfarver i stort set alle farvetoner.

Mange arkitekter har efterspurgt de plader i aluminium, vi nu kan levere: J57S i blank aluminium i eloxeringskvalitet og J73A i 20 my eloxeret. Eloxering er en proces, hvor et aluminium-oxid-lag fremstilles ved at dyppe i en elektrolyt på elektrisk strøm, og herved bliver et udpræget metallisk udseende dannet.

Funktionalitet, rentabilitet, udformningsmuligheder, innovation - farvealuminium tilbyder fascinerende egenskaber og muligheder. Inden for byggeindustrien er der mangfoldige udfordringer i aggressivt miljø i industrielt stærk belastede regioner, men med farvealuminium opfylder vi krav til funktion, design og æstetik på perfekt vis.

 

Kontakt os T: +45 8621 5055

Søren Klausen

Søren Klausen
Salg • Rådgivning
[email protected]

Frank Stenhøj Christensen

Frank Stenhøj Christensen
Salg • Rådgivning
[email protected]

Lars Nørskov Pedersen

Lars Nørskov Pedersen
Salg • Rådgivning
[email protected]