Leverandør af tyndplader og maskiner

Aluminium • Facader


 

Aluminium • Facade ff2
ff3
wellTEC
Aluform
   
Brochure "Unikke farver i PVDF-kvalitet" Brochure "ff2 | ff3 | FALZONAL fra Novelis"
Brochure "Unikke farver i PVDF-kvalitet"
Læs mere >
Brochure "ff2 | ff3 | FALZONAL fra Novelis"
Læs mere >
 
Afdeling "Aluminium•Facader" på LinkedIn Følg "Aluminium • Facader" på LinkedIn >
Som leverandør af materialer til beklædning af facader følger vi med i udviklingen af nye interessante metaller. Novelis er vores leverandør af aluminium og har hovedsæde i Göttingen i midten af Tyskland. Hos Novelis pågår en kontinuerlig innovation, som manifesterer sig i et konstant flow af nye overflader til plader. Novelis disponerer som markedsførende over 40 års erfaring i båndlakering - grundlag for den vedvarende høje kvalitet på vore produkter.

Blandt kunderne tæller velrenommerede og globalorienterede virksomheder. Med vore mærkevarer ff2 og ff3 tilbyder vi en overflod af kreative, tekniske og økonomisk fornuftige udførelsesmuligheder til facadebeklædning. Men ikke blot dette: Farvealuminium tilbyder løsninger til kundespecifikke krav - specielt til de kreative arkitektoniske udfordringer. 

Farver er en invitation til kreativitet, og hvad enten De skal renovere en eksisterende bygning eller projektere en ny er en vigtig bestanddel i et kreativt facadedesign samspillet mellem farve, kontrast og form. Vore farvebånd tilbyder et stort spillerum med falsede løsninger omkring markiser, vinduer, garageporte og til interiørdesign og loftsopbygning. Dette gælder for forretnings- og salgsrum, kontorer og overdækkede spadseregange, i udstillingshaller, lufthavne, tankstationer eller svømmehaller. ff2® farvealuminium er ideel til kreative facader og til at opfylde Deres individuelle idéer og behov. De kan vælge mellem et stort spektrum af almindelige farver, metallic- eller specialfarver i stort set alle farvetoner.

Arkitekter har efterspurgt de plader i aluminium, vi nu kan levere: J57S i blank aluminium i eloxeringskvalitet og J73A i 20 my eloxeret. Eloxering er en proces, hvor et aluminium-oxid-lag fremstilles ved at dyppe i en elektrolyt på elektrisk strøm, og herved bliver et udpræget metallisk udseende dannet.

Funktionalitet, rentabilitet, udformningsmuligheder, innovation - farvealuminium tilbyder fascinerende egenskaber og muligheder. Inden for byggeindustrien er der mangfoldige udfordringer i aggressivt miljø i industrielt stærk belastede regioner, men med farvealuminium opfylder vi krav til funktion, design og æstetik på perfekt vis.

 

Kontakt os T: +45 8621 5055

Søren Klausen

Søren Klausen
Salg • Rådgivning
sk@muncholm.dk

Frank Stenhøj Christensen

Frank Stenhøj Christensen
Salg • Rådgivning
fsc@muncholm.dk

Torben Dam Hansen

Torben Dam Hansen
Salg • Rådgivning
tdh@muncholm.dk