Leverandør af tyndplader og maskiner

Schröder • Maskiner


Schröder • Maskiner    Schröder Group
   Fasti
   Muototerä
   Schwartmanns
  -------------------------
Mangler I produktionsplads?
Reoler kan være løsningen!
Læs mere >
Böckelt Tower - fleksible lager- og logistiksystemer
   
Brochure "Schröder Group Historie"
Brochure "Schröder Group Historie"
Læs mere >

Præsentation "Schröder Group Company"
Læs mere >


Afdeling "Schröder•Maskiner" på LinkedIn

Følg "Schröder • Maskiner" på LinkedIn >
Salgsteamet fra MUNCHOLM har relevante tekniske uddannelser, og vi har stor erfaring indenfor vores respektive segmenter. I maskinafdelingen hos MUNCHOLM er vi gode til at afdække kundens behov, analysere hvad der ønskes og tilbyde lige præcis det, som udvikler vores kundes firma ind i fremtiden. 

Løsningerne leverer vi fra firmaer, som producerer den højeste kvalitet, stabilitet, præcision og perfektion. Der er tale om højteknologiske løsninger, og vi indgår gerne i projekter om løsninger indenfor pladeteknik. Vi gør alt, hvad vi kan for at fuldføre en levering 100% - kundens forventninger skal indfries.

MUNCHOLM er en meget troværdig samarbejdspartner. MUNCHOLM er i årene fra 2010 til 2019 blevet tildelt et AAA-diplom af Soliditet A/S - læs mere >

 

Kontakt os T: +45 8621 5055

Ib Lambert

Ib Lambert
Salg • Rådgivning
ibl@muncholm.dk

Peter Feldballe

Peter Feldballe
Salg • Rådgivning
pf@muncholm.dk

 

Salgsteamet indenfor bukkemaskiner fra MUNCHOLM har relevante tekniske uddannelser, og vi har stor erfaring indenfor bukkemaskiner og vores respektive segmenter. I maskinafdelingen med bukkemaskiner hos MUNCHOLM er vi gode til at afdække kundens behov, analysere hvad der ønskes af bukkemaskiner og tilbyde lige præcis det, som udvikler vores kundes firma ind i fremtiden. 
Løsningerne leverer vi fra firmaer, som producerer bukkemaskiner af den højeste kvalitet, stabilitet, præcision og perfektion. Vi gør alt, hvad vi kan for at fuldføre en levering 100% - kundens forventninger til bukkemaskiner skal indfries.