FALZONAL-net for blikkenslagere

FALZONAL-net er et landsdækkende netværk, som alle blikkenslagere kan blive en del af - se procedure nedenfor og kontakt MUNCHOLM på T: 8621 5055. Se hvilke blikkenslagere der er på listen i din region ved at klikke på link til højre for Danmarkskortet.
Region Nordjylland  
læs mere >
Region Midtjylland
læs mere >
Region Syddanmark
læs mere >
Region Sjælland
læs mere >
Region Hovedstaden
læs mere >
Ramme for samarbejdsaftalen
Samarbejdsaftalen dækker et fremtidigt samarbejde mellem MUNCHOLM og din blikkenslagerforretning. Aftalen løber så længe MUNCHOLM opretholder et landsdækkende FALZONAL-net og kan opsiges af begge parter med en dags varsel.

Formål
MUNCHOLM og din blikkenslagerforretning indgår dette samarbejde primært for at øge salget af FALZONAL
i dit firma. Aftalen skal hjælpe til et større kendskab til produktet, og vi mener at vores samarbejdspartner skal
"tænke FALZONAL ind i sin forretning".

MUNCHOLM bidrager med:
Faglig og teknisk ekspertise foruden markedsføring med annoncer, brochurer, farvekort, pladeprøver, udsending af nyhedsbreve med email, website med blikkenslager-oversigt m.m.

Forventninger til FALZONAL-eksperten:
Ved henvendelse fra kunder skal det være dit klare mål at gennemføre projektet med FALZONAL. Samarbejdet forudsætter praktisk erfaring med FALZONAL - du skal naturligvis fortsat arbejde med zink og kobber. Desuden skal du bestræbe dig på at have FALZONAL på lager. Denne udvidelse af dit lager vil give dig en god reklame sammen med andre af dine fremsynede kolleger. Der vil blive oprettet et link til dit firma med relevante data. På denne måde får du en hel pakke med god reklame.